نسخه راهاندازیشده ادغام باید در بخش راهاندازیشده
نمایش داده شود.
روی نماد more_vert برای ادغام راهاندازیشده کلیک کنید و درخواست حذف را از منو کرکرهای انتخاب کنید.
کادر گفتگویی با اطلاعاتی درباره نحوه درخواست حذف ظاهر میشود.
پساز درخواست، Google آن را بررسی میکند و درصورت نیاز با شما تماس میگیرد.
وقتی یک یکپارچهسازی حذف میشود چه اتفاقی میافتد؟
پساز حذف، یکپارچهسازی دیگر برای کاربران در
Google Home app (GHA) دردسترس نخواهد بود. کاربران جدید نمیتوانند به آن متصل شوند.
کاربران فعلی این ادغام میتوانند تا زمانی که اتصال را قطع نکردهاند
بهطور معمول از آن استفاده کنند. هرگونه داده مربوط به ادغام فقط برای کاربران فعلی دردسترس خواهد بود.